by bardoczeva

PURE DESIGN

Utolsó kommentek:

Nira Shalom 2019.03.21. 04:32:36

Szeretném megosztani a csodálatos bizonyságomat arról, hogyan visszajöttem a férjem életemben, szeretném elmondani a világ embereinek, hogy online van egy igazi varázslat, és erős és valódi, neve Baba Wale Wiseman, segített Nemrég, hogy újraegyesítsem a férjemmel való kapcsolatomat, amikor nekem dömpingeltem, amikor kapcsolatba léptem Wisemanrel, szerelmes varázslatot vetett nekem és a férjemnek, aki azt mondta, hogy nincs semmi köze hozzám ismét hívott és elkezdett könyörögni. Bárki, aki ezt a cikket olvassa, és segítségre van szüksége, Wiseman bármilyen segítséget is kínálhat, mint például a házasság és a kapcsolatok újraegyesítése, minden betegség gyógyítása, bírósági ügyek, terhesség varázslat, most nagyon boldogok vagyunk önmagunkkal. Wiseman rájön, hogy mennyire szeretjük és szükségünk van egymásra. Ez az ember a valódi és jó. Visszatért a férjem! Olyan volt, mint egy csoda! Nem házassági tanácsadás, és mi nagyon jól csinálunk, szerelmi életünkben. Lépjen kapcsolatba ezzel a nagy emberrel, ha bármilyen problémája van a tartós megoldással
e-mailen keresztül: babawalewiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348129806153

Bejegyzés: Madárfészek tűnemezeléssel

BarBwire 2019.02.18. 15:09:41

Kedves Éva!
Régóta követlek, és élvezem az írásaidat.
Van egy tv-s szekrényem, Ikeás, és megviselte a gyermekemet és az időt is. El is kezdtem világosra festeni, mert úgy gondoltam, hogy a bézs lakásomba nem fér bele egy bükk színű szekrény. De félbe hagytam, mert az öreglány (oké-oké csak 10 éves) valahogy nem mutatta, hogy ezt szeretné.
Aztán egy nap megjelent Heidi és a cikked. És minél többet nézegettem, annál jobban tetszik. Szóval lesz egy fekete tv-s szekrényem. Köszi az ötletet.

üdv

barbi

Bejegyzés: Szekrénymesék

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2019.02.05. 22:12:58

nagyon hasonló folyamaton megyek keresztül (bár nem a virtuális világban, mert nekem nincsenek ilyen inspiráló alkotásaim, csak simán a mindennapi kapcsolatokban), így abszolút értem, hogy felvetted a kesztyüt.
A magam érdekében csak az olyan kijelentéseken szoktam elfilózni, hogy "én már megkeményedtem", mert valahol az lenne a cél, hogy ne kelljen keménynek lennünk, mert azzal megint mi járunk rosszul. Valahogy csak simán önmagunknak lenninem lehetne? Megoldásom egyelöre nincs, inkább csak beszélgetni akartam a témáról, hátha valakinél akad egy olyan megfogalmazás, ami nem engem határol le, mégis kijelöli a határaim :)

A petrolkék falat nagyon várom, hogy láthassam, én most a (sötét)kék alapon nagyvirágos tapétákba vagyok szerelmes (de egyszerü vonalú fehér ikeás bútoraim vannak, szóval nekik kell a háttér).

További jó munkát, jó flow-t, jó szekrénysimogatást kívánok!

Bejegyzés: Szekrénymesék

Dorothy-ka 2018.11.24. 13:07:43

Szia, a tésztába rétesliszt kell? Sem az áfonyásnak sem ennek a receptjénél nem szerepel, csak annyi h liszt, itt a leírásában mégis réteslisztet említesz. Dédiknek szeretném abgyerekekel elkészóteni, nem szeretnék hibázni. Ez a keksz szerinted eláll akár 1-2 hónapot is? Köszönöm a segítséged!

Bejegyzés: Sütipecsét nélkül pecsételt süti,

bardoczeva 2018.09.02. 12:34:33

@Újotthon: mindenképp utána járok, nem hagyom annyiban.

Bejegyzés: MIRE ÜGYELJ, HA AZ IKEÁBAN VÁSÁROLSZ

bardoczeva 2018.09.02. 12:32:04

@Nils Holgersonné: hát ez a legviccesebb, hogy nekem 2012-es számlám van, csak már novemberi, amikor nekik új katalógusuk van. Úgyhogy ebből fogyasztóvédelem lesz, nem hagyom annyiban. Feltétlen írok róla, amint van eredmény, de a héten biztos bemegyek személyesen.
Amit meg érzel, hogy zuhan a színvonal, ezzel ellentétesen hasítanak felfelé au árak, az megállja a helyét sajnos. Ahogy régen a fa bútorok miatt szerettem, gyakorlatilag már nincsen olyan bútor, ami elérhető áron igazán tömör fából készült, nem pedig pozdorjából.

Bejegyzés: MIRE ÜGYELJ, HA AZ IKEÁBAN VÁSÁROLSZ

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2018.08.30. 09:39:59

hu, nagyon sajnálom! épp kanapé vásárlása elött állok, az ikea nekem is a mosható -cserélhetö huzatokkal vezet a listán. A kanapé maga is tönkrement, vagy csak az ágy benne?
Kicsit úgy érzem, mióta Kamprad meghalt, mintha csökkenne a színvonal (de lehet, hogy csak beképzelem, mostanában én is belefutottam olyan dolgokba, amik nem illettek a túlidealizált ikea-képhez a fejemben).
nem szép dolog, de megérdemelnék, hogy keress (neten) egy 2012-es vagy 2014-es számlát egy ektorp kanapéról, és azzal jelentsd be a kárigényt.
vagy egy eröteljesebb (sok hashtages) insta-kampány, a tönkrement részekröl, meg a sztorival. Nem elegáns, de néha fel kell venni a kesztyüt.
A matrac ügyében keresd meg a fogyasztóvédelmet, hátha tudnak segíteni. és majd kérlek, írd meg a folytatást, ha van!

(gajra ment - így van helyesen, egyszer kikerestem, azóta terjesztem az igét :))

Bejegyzés: MIRE ÜGYELJ, HA AZ IKEÁBAN VÁSÁROLSZ

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2018.07.24. 11:56:05

@bardoczeva: köszönöm a választ! akkor a száradással rontottam el, en nem vártam ket napot, csak egyet :P végülis lehúztam a lakkot, egyelöre így is müködik, de vigyázunk is, ne ázzon el.

Bejegyzés: Az ódon kredenc új élete

bardoczeva 2018.06.18. 21:41:09

@Nils Holgersonné: Szia! Ne haragudj, valamiért nem láttam ezt a kommentet eddig! Én nem vártam sokat, csak két napot a viasz és a lakk között, Itt nem jött fel...Őszintén szólva csak azt tudom elképzelni, hogy nem törölted vissza a barnát teljesen, és nem tudott megtapadni a lakk a felületen. A záró viaszból én csak egy réteget vittem fel, azt is vékonyan és alaposan visszatöröltem színtelennel, hogy tutira visszajöjjön minden felesleg...elvileg ha megcsiszolod, akkor jónak kell lennie. De ha nincsenek már kicsi gyerekeid, akkor bőven jó a viasz is, nem kell feltétlen a lakk rá szerintem! Ha most csinálnám, akkor én se lakkoznék már, lehet le is csiszolom róla idén nyáron, mert sokkal puhább tapintású lenne a viasszal.

Bejegyzés: Az ódon kredenc új élete

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2018.06.18. 14:04:05

szia, még mindig nagyon várom a válaszod, mert másodszorra nem szeretném elrontani. Ahogy feljebb írtam, nekem lejött a lakk (pentart minden), végülis lehúztam/lekapartam, mert már nagyon csúnya volt, ahogy felhólyagosodott. Mivel ebédlöasztal, szívesen lelakkoznám újra, de kicsit tartok töle, hogy megint ugyanez lesz.
Kétszer kentem át a záróviaszt. Te mennyit vártál a viasz és a lakkozás között?

Bejegyzés: Az ódon kredenc új élete

bardoczeva 2018.06.11. 12:08:10

@Gabrina: Szia! Nem, erre már semmilyen egyéb anyag nem kell!

Bejegyzés: Patinás bádog színű fenyőfa H... - hogy mi???

Gabrina 2018.06.09. 14:17:48

Kedves Évi!
Nincs is szükség lakkozásra, vagy viaszolásra ennél a festéknél?
Előre is köszönöm válaszod!
Gabrina

Bejegyzés: Patinás bádog színű fenyőfa H... - hogy mi???

takacsveca93 2018.06.03. 18:17:22

Nagyon szeretem a blogodat, sokat segít. Szeretek kreatívkodni, bár ilyen festéket csakis hobby boltban lehet kapni vagy esetleg ilyen Praktiker hipermarketekben is?
www.ujsagomat.hu/praktiker/

Bejegyzés: A transzferálás három módja

Gabrina 2018.05.24. 07:08:36

Kedves Évi! Nagy segítség számomra minden bejegyzésed. Főleg az ilyen, összefoglaló/összehasonlító írásaid! Köszönet értük!

Egy techinaki észrevétel -ha szabad-:
A telefonon nekem nem úgy jelenik meg az oldal, hogy van bal és jobb oldali kép (hanem egymás alatt vannak a képek).
Máskor, ha teljesen másmilyen képek vannak csatolva, akkor persze simán látszik melyik-melyik! De ennél az írásnál, nem annyira egyértelmű. -és eddig még nem sikerült megfigyelni, hogy pl. amit te bal oldalinak írsz, azt teszi feljebb a "rendszer", vagy fordítva...
Számítógépen nézve, biztosan jó, de a telefonon olvasás esetére, a képek számozása segítene.
Üdv; Gabrina

Bejegyzés: A transzferálás három módja

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2018.05.23. 13:50:05

szia, megcsináltam az asztalt én is pont ilyenre, és a lakk jön fel elég csúnyán, hólyagosodik. Mit rontottam el? (ugyanazokat az anyagokat használtam) Mi a megoldás? le tudom csiszolni a viaszról? vagy húzzam le? (kicsit rágógumiszerüen le tudom húzni ott, ahol feljött)

Bejegyzés: Az ódon kredenc új élete

Via de. Servicio privata 2018.05.15. 14:43:33

A mi hálónk is 3x3 méter, kíváncsi vagyok nagyon, te mit hoztál ki belőle :)

Bejegyzés: Hálószoba képekben

élhetetlen 2018.05.14. 16:22:00

Javítások. Soha nem tanultam varrni, (már nem is fogok), de gyerekkorom óta varrok magamnak, ruhát, nadrágot (nincs zseb, de annyi), zakót, (azon van zseb), télikabátot, bármit, legfeljebb nem szakszerűen varrok el dolgokat a visszáján. Huszonéves voltam, nagyon szép halványsárga loknis szoknya, derékig érő egyenes kis felsővel. Cigiztem, most is cigizek, naná, hogy első héten kiégettem egy elpattanó parázsdarabbal a szoknyát. Nem dobjuk ki. Három rávarrt kis négyzet elrendezve a saját anyagából, egyik takarta a lyukat. Igen, stoppolunk. Más. Mikor saját lakásom lett, el akartam kérni anyától a faragott fakeretes paraszt tükrét. Naná, hogy nem adta, de rendes volt, vett egy másikat otthon a faluban. Több szú percegett benne. Tűrhetetlen. Az első kísérlet az volt, hogy bekentem vastagon valami faápoló pasztával, és bejött. Belefulladtak. Szú nincs, a lyukak ott vannak, de azok csak a patinát adják. A két szélső esztergált disz nem volt egyforma. (elveszett, bedugtak valamit). 20 évembe telt, mire találtam valakit, aki talált valakit, aki a minta után leesztergálta, utána valakit, aki a megfelelő színre pácolta. (Nyilván nem ezzel foglalkoztam 20 évig, csak úgy megemlítettem időnként, hogy jó lenne). Most gyönyörű.

Bejegyzés: Ez a nő fogta a lyukas ruhát és olyat tett vele, hogy nem fogod elhinni...

Mariann69 2018.05.14. 12:36:20

Szívemből szóltál, nagyon jó volt olvasni az írásod! Én is egy "másik generációhoz" tartozom és utálom ezt az állandó rohanást, kapkodást és szenzáció-hajhászást... Hozzád hasonlóan nálam is vannak félretett, varrásra váró darabok, sőt, olyan is, amit már rég kinőtt a tulajdonosa, de "jó lesz még valamire" :), és tényleg. Egy kinőtt farmer lehet, hogy táskaként, hátizsákként születik újjá, egy rövid felső egy hozzáillővel "megtoldva" ismét használható lesz, stb... Ritkán ülök neki varrni, de akkor az olyan jó érzés, hogy ALKOTOK valamit, ami használható!
Én ehhez a rohanáshoz már nem tudok és nem is akarok felzárkózni... legjobban egy falu széli "tanyán" érezném magam, ahol csönd és nyugalom van (meg persze rengeteg munka), ahol nem kell rohanni dolgozni (pedig a nyugdíjig van még jó pár évem) és nyugodtan kisétálhatok a közelbe naplementét, virágos rétet, bogarak fotózni :). De ez már egy másik történet.... :)

Bejegyzés: Ez a nő fogta a lyukas ruhát és olyat tett vele, hogy nem fogod elhinni...

Baán Irén 2018.05.13. 21:08:40

az " imádni fogod " cím tud dilibe kergetni, mint ahogy korábban a " jobb, ha tőlem tudod.." Nem kell rá figyelni... Megvan mindenkinek a saját egyéni stílusa, maradunk annál, szóban és írásban is.

Bejegyzés: Ez a nő fogta a lyukas ruhát és olyat tett vele, hogy nem fogod elhinni...

bardoczeva 2018.03.26. 17:58:33

@Judit Novák: Az, hogy az ember hogyan gondolkodik, nagyban meghatározza azt, ahogyan megéli a vele történő dolgokat. Legyen ez jó vagy rossz, szinte mindegy, az optimista mindenből jól jön ki. A jóból értelemszerűen, de a rosszból is megerősödve, sokat tanulva. Köszönöm kedves soraid! Igen jól estek!

Bejegyzés: Lelki gyakorlat Szécsényben a ferences kolostorban
background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed;