by bardoczeva

PURE DESIGN

PURE DESIGN

TESCO "gazdaságos" karácsonyfadíszből kincs

2016. január 03. - bardoczeva

Ilyenkor, karácsony után fantasztikusan olcsón lehet hozzájutni a maradék dekorációs elemekhez a tescoban. Nem így az auchanban, ahol 28-án már üresek voltak a részleg polcai, ám ebben az esetben szerencsém volt és 145 ft-ért bevásároltam ezekből a nagy, lila, műanyag díszekből.

Ennek egy oka volt, a formájuk.

img_0618.JPGimg_0617.JPG

Mivel a tetejét egyszerűen le lehet pattintani, így is tettem, majd jött utána a zsírtalanítás (szappanos lemosás), és két réteg akril festék. Én a Pentart matt akrilját használtam, vintage szürke színben, most ez a nagy kedvencem.

A festék rétegek száradása után jött az extra, az opál repesztő, amiről itt több információt találsz még.

Az első, fehér komponens felhordása után várakozás, amíg átlátszó, fényes nem lesz mindenhol az alap, majd a második komponens, aminek a száradását már hajszárítóval is gyorsíthatjuk.
Az alább, jobb oldalon levő képen jól látszik, hogy nem látszik a repedés, mielőtt az antik paszta bele nem kerül, így nem kell megijedni, ha Te sem látod.

Az akasztók arany színűek voltak, ezeket egy (acetonos) körömlakk lemosóba mártott fültisztító pálcával töröltem ezüst árnyalatúra.

img_0612.JPGimg_0626.JPG

Ezek után már csak az antik paszta kellett és egy kis homok árnyalatú selyem szalag.

img_0631.JPGimg_0628.JPG

Úgy gondolom, senki nem mondja meg, honnan indultunk, luxus hatású díszt kaptunk, ami kerámia és műkő társaival szemben pille könnyű, így nem húzza le az ágat.

Ha tetszett a poszt és a végeredmény, gyere és látogass el a facebook oldalamra is a naponta frissülő tartalmakért!

A bejegyzés trackback címe:

https://bardoczeva.blog.hu/api/trackback/id/tr878229162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed;