by bardoczeva

PURE DESIGN

PURE DESIGN

Facebook trükkök blogger szemmel

2018. január 21. - bardoczeva

Kedves Olvasóim! 

Rendhagyó bejegyzés következik!

Mostanában egyre többször, egyre több felületen olvasom, hogy "bajok" vannak a facebookal, nem úgy működik a rendszer, ahogy kéne, "bug"-os, vagyis apró hibák is előfordulnak.
Ma megtapasztaltam, milyen ez, egyetlen olyan oldalra sem enged képet feltölteni, ahol egyébként adminisztrátori jogosultságom van.

Nagyon nem szeretem, ha a saját dolgaimban ilyen formán korlátoznak, és nem csinálhatom, amit szeretnék. De ez a facebooktól nem is várható el, hiszen nem az enyém.

Ezért ez most megint abba az irányba mozdított el, hogy az "egyéb" felületeim rázzam kicsit gatyába. Ennek első lépéseként megpróbálom a blogot kicsit felfrissíteni, és ide, ebbe a posztba összegyűjtöm, hol és hogyan vagyok még elérhető.

Szeretnék a kedvetekben járni és olyasmiről írni, ami érdekel Titeket, akár tartalmasabb dolgokról is, ezért szeretnélek megkérni Titeket, hogy írjátok meg, ha van bármi kérdésetek!
Szeretném, ha megírnátok, ha bármilyen technikai kérdésetek vagy bármi más bizonytalanság lenne, amire tudok, legjobb tudásom szerint válaszolni fogok!
Ha valamelyik kreatív anyag, vagy technika nem világos, szóljatok, kifejtem alaposabban!
Ha az anyagok típusai nem világosak, akkor is!
Ha források érdekelnének, ajánlott irodalom egy-egy témával kapcsolatban, akkor azt is!

Mindenben szívesen alkalmazkodom!

És akkor lássuk, hogy hol vagyok és hogyan értek el, ha nem facebookon:

Instagram:https://www.instagram.com/hosszubardocz/

Pinterest:https://hu.pinterest.com/bardoczeva/pins/

HelloDIY:https://www.hellodiy.hu/profilom/782

A honlap frissítése folyamatban, de amint megvan, azt is hozom a listába. Továbbá fontos, hogy korábban hírlevélre is fel tudtatok iratkozni, ez áll most is, de nem tudom, hogy a Ti részetekről áll-e még ez a dolog, ezért a mai napon kiküldök egy hírlevelet és akinek már nem aktuális, kérem, hogy jelezzen! Leveszek bárkit, senkit nem szeretnék haszontalanságokkal eltéríteni a fontos dolgaitól.

Elöljáróban ennyi, és nagyon megköszönöm, ha segítetek nekem ezekben a dolgokban!
A Ti érdeketekben szeretnék változtatni, hogy minél könnyebben érthető és elérhető posztokat kapjatok tőlem.
alairas_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bardoczeva.blog.hu/api/trackback/id/tr5313591609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed;