by bardoczeva

PURE DESIGN

PURE DESIGN

Így készíts szülinapi kitűzőt!

2016. január 24. - bardoczeva
A születésnapi téma lassan aktuális lesz a lányomnál és a fiamnál is, ezért elkezdett fokozottabban érdekelni a dolog. Arra gondoltam, hogy talán más is hasznát veszi a születésnapi kitűzőim elkészítési útmutatójának, ezért íme, megpróbálom bemutatni, hogy ez egyáltalán nem nagy ördöngősség:

 

    


Alapvetően csak textilcsíkokból áll a dolog, az egyenesen hagyottak a szalag részhez, az egyik oldalukon befércelt és összehúzott "jojók" pedig a fodor részhez.

    


A feltűzést biztosítótű felvarrásával rendezem el általában, a hímzett kör alakot a fodrokkal és a szalag résszel összevarrom, kézzel, közben folyamatosan illesztgetve, igazítva, hogy minden középre kerüljön és ott is maradjon.

Korábban minden réteget így varrtam össze, de a hátsó részre eső öltések nagyon szabálytalanok és csúnyák lettek, ezért módosítottam.

A hátoldal marad a legvégére, azt előre körbeöltögetem, majd ragasztópisztollyal ragasztom a helyére. Így hátul is szép az összhatás.

    


Remélem, tudtam segíteni, ha mégsem, akkor keress bizalommal itt, vagy a facebookos oldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://bardoczeva.blog.hu/api/trackback/id/tr358306366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed;