by bardoczeva

PURE DESIGN

PURE DESIGN

PANTONE 2017

Az év színei...

2016. december 21. - bardoczeva

Akik olvasnak, tudják, hogy nem kifejezetten vagyok az a nagy trendkövető, sőt...de álszentség lenne azt állítani, hogy egyáltalán nem érdekel, mik a főbb irányvonalak. Az egyik kedvenc (és kötelező) programpontom az évek zárásakor, hogy megnézem, mi lesz a következő év színe és ehhez kapcsolódóan mik lesznek a 2017-es év főbb lakberendezési irányzatai.


Ebben a bejegyzésben most az előbbivel foglalkoznék, az év színeire vessünk hát egy rövid, de mégis mély pillantást!
Ha igaz, amit a trenddiktálók diktálnak, akkor 2017-ben minden a zöldekről fog szólni, némi bézzsel, homokszínnel kiegészítve. Ez most azért közelebb áll hozzám, mint az idei színek álltak, bár ha most belegondolok, szinte rózsaszín az egész életem, a ház kívülről rózsaszín, a lakás falainak 80%-a pedig szintén, bár kissé tompított verzióban.

Ez a két kedvenc mégis nagyon tetszik most, mert ahogyan idén is, jövőre is a természet lesz a fő ihletforrás, és a magam részéről ezt nagyon jó ötletnek tartom.

mogyoro-szin.png

keki-szin.png

Elég megnézni a cég videófilmjét az új színek bemutatójával, aminek az elején igen művészi módon búcsúzik a cég a rózsakvarctól és a babakéktől.

Igaz, hogy ilyen nézőpontból ez a színpárosítás is lehet nagyon természetes és különlegesen szép?

Egy darabig gondolkodtam azon, hogy lehetne beilleszteni ezeket a színeket a félig kész enteriőrjeinkbe, de már vannak ötleteim. Az volt az első dolgom, hogy a már eddig is nagy kedvenc "MANDULA" árnyalatú dekor paint festék mellé a legutóbbi beszerző körutamon leemeltem a polcról a "TÖVIS" árnyalatút is...

És őszintén...alig várom, hogy nekiállhassak felhasználni őket!

img_8905.JPG

img_8903.JPG

Nagy vonalakban érdemes megemlíteni, hogy a nagyobb bútorgyártók újdonságai között a természetes alapanyagú, természeti motívumokat és formákat felvonultató termékek szerepelnek túlnyomórészt. Elég belenézni egy lakber magazin újdonság rovatába, hogy erről meggyőződjünk!

Ezt én nagyon szeretem látni és remélem, bár illúzióim nincsenek, ez talán olyan trend lesz, ami megmenthet mindannyiunkat!

Ha szeretnéd olvasni a jövő évre szóló fontosabb lakberendezési trend előrejelzéseket is, gyere és kövess facebookon, vagy jelöld be a blogom követését!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bardoczeva.blog.hu/api/trackback/id/tr3212052993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed;