by bardoczeva

PURE DESIGN

PURE DESIGN

Egy unalmas doboz új élete

2016. január 14. - bardoczeva

img_0063.jpgimg_0064-708x1024.jpg


Sokunk háztartásában könnyedén fellehető pár unalmas fa doboz, amit fa lévén nem szívesen dob ki az ember. Néhány óra alatt remek kis átváltozás tanui lehetünk.


Nincs is sok mindenre szükség, festékre, ecsetre és egy dekorációs elemre, valamint antik pasztára. A dekorációs elem ebben az esetben gyurmából készült és a Nőicsizma design webshopjában érhető el, nagyon baráti áron!

Az első lépés a rózsa felragasztása volt, utána az egész doboz egységes színre festése. 
A száradás után következett a paszta felvitele, a sok beugró mélyedés miatt egy kisebb fejű ecsetet használtam, amivel minden mélyebb helyre be tudtam tunkolni a pasztát.

img_0067-683x1024.jpgimg_0069-683x1024.jpg

Ezek után a továbbiakban már csak egy puha rongyra van szükség, olyanra, amit nem sajnálsz, és alaposan végig kell törölgetni az egész felületet, hogy a felesleges paszta lejöjjön, és csak a mélyedésekben maradjon benne.


Mivel a gyurma nem fogja meg igazán jól a festékeket, hiszen egy műanyag felület, óvatosan törölgesd! Az egyébként szerintem csak jól áll neki, ha a kiemelkedő részek kicsit vissza is fehérednek, ezzel is hangsúlyozva a minta finomságát.

img_0073-683x1024.jpgimg_0075-683x1024.jpgCsiripelték a madarak, fa faragványokat az ázsia centerben érdemes keresni, még nem jutottam el, de ha egyszer majd igen, mindenképp beszámolok arról is!

Ha tetszett a poszt, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel, Te pedig kövess a facebook oldalamon, ahol naponta frissülő anyagokkal várlak!

Jó munkát!

A bejegyzés trackback címe:

https://bardoczeva.blog.hu/api/trackback/id/tr798272526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed;