Az első két nap Vinted-tapasztalatai
2024. április 29. írta: bardoczeva

Az első két nap Vinted-tapasztalatai

img_5996.JPG

Tegnapról mára rengeteg holmit becsomagoltam. Ezek nem nagy összegek, jellemzően 600-800 forintos tételek, de azt gondolom, hogy sok kicsi sokra megy. Kíváncsi voltam, hogy milyen érzés lesz?
Milyen érzés lesz várni, hogy mikor csippan a telefon, hogy újabb darabbal lettem könnyebb és azt kell mondanom, hogy felemelő érzés volt...


Ez nem a pénzről szól, sokkal inkább annak a megtapasztalásáról, hogy a körforgás működik.
Automatizált körforgás, ami már nem igényel emberi szót...ez valahol elszomorító, másrészről elképesztő kényelmes. 


Amit eladok, abból vinted egyenlegem lesz. 
Amikor eladtam, a vevő kifizette, kapok egy kódot, becsomagolom a holmit, ráírom a kódot. Feladom a packeta vagy a foxpost hálózatán, ezt a vevő választja, és várom, hogy megkapja. Amikor megkapta és leokézta, hogy minden rendben van, akkor kerül az ára az egyenlegemre és még egy kis idő, ha ki akarom magamnak utalni. Ehelyett azt választottam, hogy ott marad az egyenleg és abból fogom megoldani a fiam nyári gardróbját, mert egy teljesen új "kollekció" kell, átugrott egy méretet nemes egyszerűséggel. 
Az első darabot egy hete adtam el, még nem került jóváírásra, ez alapján kb két héttel számolhat az, aki szeretné az összegeket a számlájára kérni, persze lehet, hogy ez rendkívüli időszak volt. 

Próbaképp igénybe vettem egy kiemelést, az eredményeket mutatom, mert egyébként tök praktikus, hogy lehet nézni statisztikát hozzá.

screenshot_2024-04-29-14-15-49-266_fr_vinted.jpg

Az előre sorolásról: az adott ruhadarabot előre lehet sorolni, 469 forintért csak hazai közönségnek, 3 napra, vannak más kondíciók is. Egy olyat emeltem ki vele, amit rengetegen betettek figyelőbe, 157 megtekintés és 23 kedvelés volt rajta. 
A statisztika szerint a kiemelés nélkül 1232 tag látta, ez a középső pont, 27-én, és tegnap kiemeltem, 2198 ember látta.28-án, és ma is konstans. Aztán ma el is kelt. 
A végén már azt írta, hogy 175 kattintás és 31 kedvencnek jelölés, de ez szinte mindegy is. 

Szerintem a magasabb árú termékeket érdemes előre sorolni és azokat főképp, amikre eleve van kereslet, tehát sokan betették figyelőbe, mert kábé duplázza a megtekintések számát ez az ajánlat, így lehet, hogy máskor is fogok élni vele! 

Alkudoznak a vevőim, nem baj, jellemzően elfogadom, amikor 1200 ft-ért felrakott 8000 ft-os ruhára 600 ft-ot ajánl valaki, akkor azt azért nem, de a "reális" ajánlatokat mindig elfogadom. 

A tegnapi hatalmas kupleráj a nappali ezen oldalán megszűnt. Valójában már az is csökkentette a stressz szintemet, hogy átnéztem és kiszedtem a lyukas, vállalhatatlan, foltos darabokat, mert bár a fengshui annyira nem a világom, azt még én is érzékelem, hogy ha ilyesmi van körülöttem, az nem szül jó energiákat. 

Most végre azt érzem, hogy haladok. Egyelőre továbbra sem látom az alagút végén a fényt, de már legalább dereng valami...


A különbségről azért gyors csináltam egy tiktok videót és hogy miért az egész? Mert nyár végéig hagytam magamnak időt, hogy felújítsam a nappalit és a lakásnak azon részeit, amikhez eljutok... Ősztől újra őrület lesz.
Ha van kedvetek, kövessetek tiktokon is...tervem ezer, már csak idő kellene megcsinálni azokat a videókat is...

@pdbybardoczeva Tegnap még káosz volt, két napig töltöttem fel a vintedre azt a videó elején látható hallatlan sok cuccot... 130 darab került fel, eleve alacsony áron, az ajánlott összegeket is elfogadtam, csak vigyék... vitték. Este csomagoltam, ma elvittem az első adagot. Mostanra lett némi rutinom már ezzel a felülettel, nem vagyok teljesen vakon, úgyhogy írok is egy posztot a blogra. Talán másnak is érdekes lehet. Az a nagyon érdekes, hogy minden egyes csomaggal, ami kikerül, könnyebbnek érzem magam. Kell a hely a nappali felújítása előtt. Meg egyébként is. Blog: bardoczeva.blog.hu #rendrakás #szelektálás #vinted ♬ Bella ciao - HUGEL Remix Extended - El Profesor

CIAO BELLA, viszlát sok cucc, hello levegő!

alairas_4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bardoczeva.blog.hu/api/trackback/id/tr1518393181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása