by bardoczeva

PURE DESIGN

PURE DESIGN

Nyári egyperces

Pentart "OLAJFAZÖLD" dekor paint + narancsolajos viaszpaszta

2017. április 09. - bardoczeva

Ma sikerült eljutni végre a piacra, nagyon élvezetes volt...nem is a zsákmányok miatt, bár azoknak is nagyon örülök, sokkal inkább a hangulat kedvéért.

Azért álszentség lenne azt állítani, hogy semmit nem vettem, de igyekeztem csupa hasznos dolgot beszerezni. A kezembe akadt egy terrakottás-rózsaszínes-korallos kis kalaptartó állvány, legalábbis annak gondolnám...
Ehhez passzoló színű zöldes árnyalatot kerestem és rájöttem, hogy a gyerekszobában egész nagy felületen használt Pentart olajfazöld dekor paint éppen az, amit keresek.

img_9918.JPG

img_9917.JPG

Mivel kissé nyúzott volt a kosár alsó része itt-ott, gondoltam, átfestem, az jót fog neki tenni.

Egy maszkoló szalaggal kiragasztottam a megfelelő helyen, szerintem ez a 2/3-1/3-mad arány általában beválik, és szivacsecsettel bepacsmagoltam. Mivel sok festéket vesz fel, mint minden fonott, kicsit tovább tartott a száradás, mint amúgy szokott. 
Miután megszáradt, jó alaposan bekentem az átlátszó, narancsolajas viaszpasztával, amitől annyira jó az illata...

img_9921.JPG

img_9919.JPG

A munka nagyjából kétszer tíz perc, az első a festés, a második a viaszolás, de én nagyon szeretem a végeredményt!

Érdemes megpróbálni!
Ha tetszik a végeredmény és szívesen olvasnál ehhez hasonló átalakításokról, akkor tedd be a blogot a könyvjelzőid közé, vagy gyere és kövess facebookon!
Jó munkát!
alairas_3.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://bardoczeva.blog.hu/api/trackback/id/tr9212412775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed;